Aphrodite Massagepraktijk & Cosmetics

Gediplomeerd en Gecertificeerd

Bij Aphrodite Massagepraktijk & Cosmetics pakken we de oorzaak van het verouderen aan, niet de symptomen. Facelift behandelingen door middel van Galvanische stroom en de juiste producten voor jouw huid.

Voor wie:

De Galvanische stroom is voor iedereen en elk huidtype geschikt, voor jong en oud(er). Dankzij de unieke dieptereiniging en het cel-vernieuwende effect worden er fantastische resultaten bereikt. Ook bij puistjes of acne.

Hoe werkt het:

Dankzij het zorgzaam gebruik van positieve en negatieve galvanische stroom is het mogelijk om de huid zeer diep te reinigen en om speciale, hoogwaardige werkstoffen tot diep in de huid te transporteren en daar op te slaan. Zodat deze stoffen uiterst effectief en intensief hun goede werk kunnen doen.

Overtuig je zelf van de verbluffende resultaten:

Reeds na de eerste behandeling met de Galvanische stroom merk je het verschil al. Je huid wordt strakker, gladder en zal zachter en gezonder aanvoelen. 

Al na één enkele behandeling begint de huid zich te herstellen. Wat: Rimpels vervagen; Oogcontouren worden gladder; Versteviging van de huid; Rokershuid krijgt weer kleur; Huid ziet er minder vermoeid uit; Poriën vernauwen, Strakkere en gladdere huid. Deze behandeling wordt gedaan met speciale Anti Aging Ampullen.

Informeer vrijblijvend naar de behandeling en de workshop!