Aphrodite Massagepraktijk & Cosmetics

Gediplomeerd en Gecertificeerd

Hoi ik ben San Bontrop 54 jaar, moeder van een prachtige zoon en eigenaar van Aphrodite Massagepraktijk & Cosmetics. Sinds mijn 18de ben ik werkzaam geweest in dienstverlenende bedrijven en heb daarnaast behoorlijk wat studies gedaan. Studies variërend van werk gerelateerd tot en met mijn opleiding basis Medische vakken (HBO niveau). Mijn interesse in het menselijk lichaam en geest begon al vrij jong. In mijn naaste omgeving werd mij al snel duidelijk dat de westerse geneeskunde vaak geen oplossingen gaf voor een fysiek of mentaal probleem. Maar vaak, zich alleen bezig hield met symptoom bestrijding. Ik ben mij toen gaan verdiepen in de Japanse en Chinese geneeswijze.

Mijn visie:

De westerse geneeswijze behandelt een klacht lokaal. Hiermee bedoel ik als je pijn in je knie hebt wordt alleen je knie behandeld. Er wordt verder geen onderzoek gedaan naar de rest van je lichaam of je psyche. Alsof wij uit allemaal deeltjes bestaan in plaats van één geheel.

De Japanse en Chinese geneeswijze behandeld deze zelfde klacht totaal anders. Zij kijken naar het gehele lichaam en onderzoeken ook het mentale. De Japanners en Chinezen zien een persoon als een geheel. Lichaam en geest zijn één. Het één functioneert niet zonder het ander. Deze geneeswijze wordt ook vaak preventief gegeven. Veel behandelingen worden gegeven om klachten te voorkomen in plaats van te genezen.

In 2011 ben ik mij volledig gaan wijden aan het behalen van diploma's & certificaten en de benodigde praktijk ervaring voor het opzetten van mijn eigen bedrijf.

Aphrodite Massagepraktijk & Cosmetics is gespecialiseerd in het geven van massages en behandelingen van het Menselijk lichaam en Geest als één geheel.

Ik ben géén arts. 

De gegeven professionele massages in mijn praktijk zorgen voor een betere doorbloeding van het gehele lichaam. Je ervaart meer ontspanning voor je lichaam en geest. Ook bij de meeste pijnklachten kunnen we je helpen.

De gegeven Reiki behandeling in mijn praktijk zorgt voor beter verdeelde energie in je lichaam en geest.

REIKI:

In 1998 heb ik mijn 1ste graad Reiki behaald. In 2003 mijn 2de graad en in 2014 mijn derde graad 3A Mastergraad.

Reiki is een natuurlijke en eenvoudige geneeswijze, die ons in staat stelt meer levenskrachtenergie op te nemen. Het is een methode waarbij de genezende levensenergie via het lichaam van de gever naar de ontvanger wordt geleid via de handen. De Reiki-methode vitaliseert onze levenskracht en brengt de energieën in ons lichaam in balans. Reiki komt oorspronkelijk uit Japan. Het woord betekent letterlijk: universele levensenergie.

Waarom kies je voor ons?

In mijn praktijk Aphrodite Massagepraktijk & Cosmetics staat respect en privacy hoog in het vaandel. Gebruik je medicijnen of ben je onder behandeling bij een arts/ specialist of ben je zwanger? Meldt ons dit even. Wij kunnen indien nodig in overleg treden met je arts of specialist.

Wij zijn gediplomeerd en gecertificeerd en werken alleen met hoogwaardige kwaliteits producten. Je kunt bij ons terecht voor een geweldige massage, heerlijke behandeling.

Bij ons weet je vooraf waar je aan toe bent en wat je van ons mag verwachten. 

Waar wacht je nog op?

Wij hopen dat je jezelf of een ander persoon in je leven, het beste gunt.

Bel of mail ons gerust vrijblijvend voor informatie of het maken van een afspraak.